verktøy
Photo by Roman Kraft on Unsplash

Pris og informasjon

Jeg er i Nordahl Bruns gate hver tirsdag, torsdag og fredag. Som gestaltterapeut MGF går jeg i jevnlig veiledning.

Pris

Individuellterapi 60 min 1075,- (inkl. mva)
Parterapi 90 min 1613,- (inkl. mva)

Timebestilling

Send en e-post (therese@terapeut-tks.no), ta kontakt på telefon (984 90641), eller send inn kontaktskjema hvis du lurer på noe eller vil bestille time. All informasjon du oppgir er taushetsbelagt og vil bli behandlet konfidensielt.

Betaling

Første time betales med kort eller vipps. Hvis vi bestemmer oss for å jobbe videre sammen, kan timene faktureres i etterkant, vanligvis via elektronisk faktura sendt til din e-post.

Jeg har dessverre ingen refusjonsavtale gjennom frikortordningen.

Avbestilling

Det er vanskelig å fylle avbestilte timer på kort varsel, derfor er det fint om flytting av time eller avbestilling skjer så fort som mulig, senest 24 timer (1 virkedag) før avtalt time. Timer avbestilt eller byttet etter dette belastes klienten i sin helhet.

Personvern

Jeg har taushetsplikt og personlig integritet og personvern er alvorlig for meg. Trykk på dokument i slutten av avsnittet her for å lese hvordan jeg oppbevarer og behandler dine opplysninger. Ta gjerne kontakt med meg om noe skulle være uklart. Personvernerklæring: Personvernerklæring Therese Kråvik Schøien