løvetann i barnehender
Foto: Therese Kråvik Schøien

Individuellterapi

Kunne du tenke deg en å snakke med? Sammen med meg kan du blant annet finne ut hva du har behov for, hva som er viktig for deg og dermed bli mer oppmerksom og bevisst. Du kan komme uansett alder, akkurat slik som du er og har det. Velkommen til individuell samtaleterapi!

Individuell samtaleterapi

Noen ganger kan det være godt å snakke med en utenforstående om utfordringer eller vanskeligheter, som kan oppstå i livet. Møte en som kan hjelpe deg å se din situasjon, åpne opp for muligheter og som ikke sitter på en fasit på hva du burde gjøre eller hvem du er. Det er dette jeg kan tilby deg i individuellterapi. En støtte til å finne din vei.

Første time

Den første timen bruker vi på å bli kjent. Jeg forteller litt om hvordan jeg jobber og hvem jeg er, og du forteller hva som gjør at du kommer til samtale og litt om deg selv og din bakgrunn. Jeg vektlegger ivaretagelse og trygghet gjennom måten jeg arbeider på. Dermed blir fokuset første timen å bli kjent, finne ut om gestaltterapi er noe for deg og om veien videre. Hvis vi bestemmer oss for å fortsette samarbeidet, finner vi ut hvor ofte du ønsker å komme og blir enig om noen timer fremover.

Se her for priser og generell informasjon.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Du trenger ingen henvisning fra lege og jeg har kort ventetid.