Snakk med terapeut Therese Kråvik Schøien
Foto: Kathrine Lindsay

Parterapi

Alle par opplever ulike former for motgang i forholdet, da kan det være godt å få hjelp til å håndtere det. I slike situasjoner er dere hjertelig velkommen til meg for å bli oppmerksom på hva som skjer, få verktøy og hjelp

Å finne en god prosess der dere er

Parterapi er for kjærester, enten de er samboende, ektefeller eller bor hver sitt sted, som trenger og/eller ønsker å jobbe med relasjonen og kontakten seg imellom.

Som terapeut er det viktig for meg å hjelpe dere i det som er deres behov, enten det er å jobbe for at forholdet skal oppleves enda bedre, for å forebygge fremtidige utfordringer, jobbe med å redde forholdet, jobbe med et konkret tema, eller få veiledning og finne en god prosess.

Ved å bli bevisst og tydeliggjør hvordan deres relasjon og samspill fungerer, kan dere, både som par og som enkeltpersoner, ta mer bevisste valg. Når vi blir bevisst deres mønster kan det også bli tydelig hvordan det er godt for dere å uttrykke dere, bli forstått, forstå og blir klar over behov og følelser. Dette igjen kan styrker relasjonen deres.

Første time

I den første timen vil vi jobbe med å bli litt kjent og finner ut om parterapi hos meg, er noe som passer dere. Dere får fortelle litt hva som er ditt behov og ønske, og jeg forteller litt hvem jeg er og hvordan jeg jobber. Jeg sier litt underveis hva jeg blir oppmerksom på og hvordan jeg tenker at jeg kan bidra, og så snakker vi litt til slutt om hvordan det har vært og avgjør om vi skal samarbeide videre.

Litt om pris og avbestilling

En time med parterapi varer i 90 minutter (1,5 time). Jeg ber om at flytting eller avbestilling av time skjer så raskt som mulig, senest 24 timer før avtale, da det er vanskelig fylle timer på kort varsel. Timer som blir avbestilt eller flyttet etter dette, vil bli belastet klienten i sin helhet.

Se her for mer om priser og generell informasjon.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Du trenger ingen henvisning fra lege og jeg har kort ventetid.